Söker du fler uppdrag?

Jurekon assisterar dig att hitta nya uppdrag och kunder för att få ditt företag att växa. Vi förmedlar uppdrag runt om i Sverige. Fyll i vår intresseanmälan så återkommer vi med våra affärspaket anpassade för just ditt företag.

Se till att få tillfället att hitta nya kunder redan i dag

Intresseanmälan

Hur kommer du i kontakt med nya kunder?

1. Nya kunder

Med Jurekon kommer du i kontakt med nya kunder genom att välja vilka uppdrag inom ekonomi eller juridik du är intresserad av.

2. Genomgång av uppdraget

När vi har mottagit passande förfrågningar inom ditt ämnesområde kontaktar vi dig. Tillsammans går vi igenom uppdraget samt ser över beläggningsgraden hos er.

3. Kundkontakt

Baserat på ditt abonnemang får ditt företag kontaktuppgifter för uppdraget. Vid ett längre samarbete hamnar ditt företag bland Jurekons utvalda uppdragsgivare i din ort.

Referenser

Idag har vi  ett flertal nya klienter genom partnerskapet med Jurekon. För oss har samarbetet fungerat väl då vi haft god kommunikation med vår kontaktperson hos Jurekon.  Alltid lika hjälpsam och trevlig med de passande kundförfrågningarna!  

Alexander Fahlén

Arbetet fungerar smidigt då Jurekon erbjudit mig  uppdrag som ganska precis matchat mitt kompetensområde inom juridik. Att Jurekon kunnat erbjuda mig uppdrag i mitt geografiska närområde har varit till en stor fördel för klientarbetet.   

Alice Sandqvist

Den snabba responsen och uppföljningen av offerter är jag himla nöjd med. Vi har kunnat få in flera nya kunder de senaste månaderna tack vare Jurekon. De har levererat hög service samt att kvalitén på uppdragen har varit mycket god i jämförelse med andra liknande leverantörer.

Rebecca Olsson

Dra nytta av vår marknadskommunikation

Jurekon samarbetar med kända varumärken och vår annonsering lockar tusentals besökare till vår sajt varje år.